Toestellen

Wanneer u een mobiel abonnement afsluit (of verlengt) heeft u de mogelijkheid hier een nieuw toestel bij aan te schaffen. Iedereen heeft tegenwoordig zijn voorkeur voor merk, besturingssysteem en mogelijkheden van het toestel. Cose della Vita kan bijna alle toestellen direct leveren, ook de oudere modellen!

Hieronder vindt u een kleine greep uit de nieuwste toestellen. Levering van andere merken en modellen is zeker mogelijk.

cosedellavita.com motrola moto g
Moto G: high-end, low budget

De Moto G van Motorola is misschien wel de meest uitgebreide telefoon in zijn prijsklasse. Er zitten zelfs zoveel features op dat het stiekem wel mag worden aangemerkt als een high-end toestel. Zo beschikt de Moto G over een ongekend scherp 4,5 inch HD-scherm met 720p resolutie. Samen met een snelle 1,2 GHz quad core-processor is deze telefoon dus geschikt voor de nieuwste apps. Bij lancering beschikt de Moto G over Android 4.3 Jelly Bean, maar is vanaf januari 2014 te updaten naar Android 4.4 KitKat

cosedellavita.com lg nexus 5

 

 Nexus 5: Android in zijn puurste vorm

Bij de introductie van de Nexus 5 heeft Google deze direct voorzien van  Android 4.4 KitKat. Met deze update kan je nu nóg sneller multitasken, is  er een nieuw ‘schoon’ design en heeft het office-software in de vorm van  Quickoffice meegekregen. Omdat er geen invloed van de smartphone-  maker op de software is, ervaar je Android 4.4 in zijn puurste vorm, precies  zoals Google dat bedoeld heeft. Over smartphone-makers gesproken; de  Nexus 5 is gemaakt door LG. En met hun kennis en technologie kan dit  toestel zich meten met de besten. Zo heeft hij een snelle 2,26 GHz  Snapdragon 800-processor, die we eerder ook in de LG G2 zagen.  Daarnaast beschikt hij over 2 GB werkgeheugen wat een soepele  gebruikerservaring beloofd.

cosedellavit.com nokia lumia 1520

Nokia Lumia 1520: groots(t)

De Nokia Lumia 1520 is de eerste Windows Phone smartphone die optimaal gebruik maakt van de nieuwe ondersteuning van betere hardware door Windows Phone met Lumia Black. Zo zijn er nu voor het eerst een 6 inch Full HD scherm en een krachtige quad core-processor aanwezig die we ook in enkele high-end Android smartphones tegenkomen. Op het gebied van camera’s heeft Nokia een reputatie hoog te houden en de 20 megapixel PureView-camera in de Nokia Lumia 1520 stelt ook zeker niet teleur. De hardware in combinatie met slimme apps zoals Nokia Camera, Nokia Storyteller en Nokia Here navigatie maken van de Nokia Lumia 1520 één van de beste Windows Phone-ervaringen van dit moment.

cosedellavita.com Sony Xperia Z1 CompactSony Xperia Z1 Compact: kleiner, zonder compromissen

De Sony Xperia Z1 Compact heeft vrijwel dezelfde specificaties als zijn grotere broer; de Sony Xperia Z1. Het enige verschil is dat het 4.3 inch-scherm met 720 x 1280 minder pixels heeft en dat de accu met 2300 mAh kleiner is. Dat laatste is meer dan logisch want het toestel is kleiner en het scherm heeft dus minder energie nodig. Zoals gezegd heeft hij verder wel al het goeds meegekregen. Zo is de Z1 Compact ook waterdicht, wat betekent dat je tijdens het zwemmen gewoon gebruik kan maken van de 20.7 megapixel-camera. Ook beschikt hij over de snelle 2.2 GHz quad core-processor, die moeiteloos kan omgaan met zware Apps. Met de Xperia Z1 Compact weet Sony zonder compromissen een hele goede telefoon in een wat handzamer formaat te gieten. Erg fijn als je wat kleiner wilt zónder achteruit te gaan in specificaties.